Nyt on valitettavasti käynyt niin, etten enää voi kirjoittaa jatkoa LC Anistonille. Syynä se, että (yksinkertaisesti selitettynä) vaihdoin käyttäjää jolla pelaan. En voi enää pelata Anistoneilla (jotka kyllä oikeasti tulivat hääkömmähdyksen jälkeen valmissukunimisiksi), eli jatkoa ei enää legacylleni tule. Anteeksi kamalasti, kun kerkesin tehdä vain ensimmäisen osan.

Jos joku nyt kamalasti jää harmittelemaan (tuskin, ei ollut oikein edes vielä lukijoita), voin lohdutukseksi antaa 'juonipaljastuksen'. Eli siis, kun Dawn heräsi, vauva ei syntynytkään, vaan se oli keskenmeno. Toisella yrityksellä syntyi tyttövauva, joka sai nimekseen Adriana. Taaperoksi tämä tyttö ehti kasvaa kun tarina joudutaan nyt lopettamaan. Ja Remukka pääsi melkein julkkiskokiksi, joka taisi olla herran elämäntoivekin.

En varmaankaan aloita uutta legacyä, koska en ole hyvä sitoutumaan yhteen perheeseen. Jos näin kuitenkin käy, saatan vaikka laittaa linkin tänne sivulle jos en poista käyttäjää (mahdollista?). Kiitos ja anteeksi.

- Julia